ontwikkelaars

Procesbegeleiders / kunstenaars

Voor KRAAIENNEST werkt Kunst in Zicht samen met freelance kunstenaars/ kunstdocenten die reeds jarenlang samen met ons artistieke processen bij kinderen en jongeren stimuleren en begeleiden.  

Wij zijn heel blij dat zij met ons de uitdaging aan willen gaan om prikkelende en laagdrempelige  kunstzinnige opdrachten te ontwikkelen die BKO-begeleiders en leerkrachten stimuleren om er zelf mee aan de slag te gaan. 

Stijn Van de Wiel, theater

https://www.demannschaft.be

Stijn is theatermaker bij zijn eigen eigen theatergezelschap 'De Mannschaft'. En is daarnaast ook bedenker en maker van o.a. de Kunst in Zicht-projecten Peepshow, Bouwstof en Plantartica.

Liesbeth Eysermans, beeld

https://www.instagram.com/eyserwijf/

Liesbeth is een cultuurgulzigaard. Ze heeft een passie voor mode en beeldende kunst en is expert in het vertalen van hedendaagse kunst naar actieve projecten voor kinderen en jongeren. Ze is maker en begeleider van o.a. Kunstoppad3 & 4 .

Sophie Beyne, dans, beweging

Sophie Beyne studeerde hedendaagse dans en danste al bij verschillende kindertheatergezelschappen. Daarnaast is ze ook actief als dansdocent. Bij Kunst in Zicht is ze o.a. procesbegeleider bij Ertussenin.

Joana Rossi, multidisciplinair

https://www.atelierrojo.com/

Joana Rossi stimuleert creativiteit aan de hand van duurzame processen en materialen. Ze is procesbegeleider bij o.a. Wereldklassen de workshop en Plantartica.

Joke Klaassen, beeld

www.possible-futures.be

Joke Klaassen is illustrator en was jarenlang docent Muzische Vorming - Wereldburgerschap - Cultuur aan de lerarenopleiding van de Thomas More Hogeschool. Zij gaf les in het deeltijds kunstonderwijs en volgde de expertenopleiding cultuureducatie van Canon Cultuurcel. Momenteel is ze werkzaam als beleidscoördinator Beeld aan de Academie van Deurne en deelt ze haar expertise als freelancer. 

Luk Lenoir, media

Luk Lenoir is filmmaker en kunsteducatief ontwikkelaar-docent. Hij werkt reeds 15 jaar als freelance kunstenaar/procesbegeleider bij Kunst in Zicht. En is sinds drie jaar ook vast verbonden aan de organisatie als inhoudelijk medewerker. Zo ontwikkelde hij o.a. het muzisch labo Peepshow, Bouwstof en Plantartica.


Vaste medewerkers van Kunst in Zicht

Arlette Van Overvelt, algemeen coördinator

arlette.vanovervelt@kunstinzicht.be

Ans Thijs, zakelijk coördinator

ans.thijs@kunstinzicht.be

Dorien Pelckmans, communicatie en productieleiding

dorien.pelckmans@kunstinzicht.be

Luk Lenoir, artistiek medewerker

luk.lenoir@kunstinzicht.be